• Telpon: +86 (0) 769-8173 6335
  • E-mail: info@uvndt.com
  • Seri UV Curing Lampu 100x20mm

    Lampu UVx 100x20mm perusahaan UVET nyedhiyakake 10W / cm ^ 2 intensitas UV lan wilayah penyebaran 100x20mm. Gelombang opsional kalebu 365nm, 385nm, 395nm lan 405nm. Nyedhiyakake solusi ngobati kanggo sistem percetakan inkjet flatbed kanthi fitur nyimpen cepet, efisien lan energi. Cocog kanggo mesin cetak inkjet cilik lan sudhut, mesin digital, printer layar, 3D printing, lan liya-liyane.

    Fitur
    1. UV intensity is adjustable from 10%~100%.
    2. Wektu irradiation luwes saka 0 ~ 999.9S.
    3. Pèngetan lan pemantauan suhu.
    4. Cepet / aktifake, ora perlu wektu panas.
    5. Ora nggunakake dawa, konsumsi listrik sithik lan suhu pengobatan sing sithik.
    6. Mercury, lingkungan sing ramah lingkungan ora duwe syarat pembuangan sampah mbebayani lan ora ana generasi ozon.
    7. It is easy to operate and integrate into UV LED printing systems.

    Aplikasi:
    1. Percetakan inkjet digital: Label lan percetakan kemasan, Percetakan botol, Percetakan 3D, coding lan menehi tandha, poster lan printing signage, lan liya-liyane.
    2. Percetakan layar: Percetakan hiasan, percetakan jeneng, percetakan grafis, lan liya-liyane.


    Wektu kirim: Aug-31-2018
    Tampilan Tampilan Whatsapp Online