• Telpon: +86 (0) 769-8173 6335
  • E-mail: info@uvndt.com
  • Sistem penguburan banjir UV UV 200x200mm seri

    Sistem pengobatan udhara UV-Udara perusahaan UVET dilengkapi area penyinaran 200x200mm lan intensitas UV 850mW / cm2. Gelombang opsional kalebu 365nm, 385nm, 395nm lan 405nm. Cocog kanggo rapat elektronik, ikatan piranti medis, ikatan optik, industri optoelektronik, lan liya-liyane.

    Fitur:
    1. intensitas UV luwes saka 0 ~ 100%.
    2. Wektu irradiation luwes saka 0 ~ 999.9S.
    3. Pèngetan lan pemantauan suhu.
    4. Cepet / aktifake, ora perlu wektu panas.
    5. Ora nggunakake dawa, konsumsi listrik sithik lan suhu pengobatan sing sithik.
    6. Mercury, lingkungan sing ramah lingkungan ora duwe syarat pembuangan sampah mbebayani lan ora ana generasi ozon.
    7. Fleksibel kanggo nggunakake; Bisa digunakake kanthi siji utawa terpadu dadi sistem pemasangan otomatis.

    Aplikasi:
    1. Déwan elektronik: tampilan layar tutul / ikatan LCD / OLED; iketan rapat pamicara micro-speaker; komponén hard disk drive curing; Ikatan saka kamera miniatur, lan liya-liyane.
    2. Industri optik / optoelektronik: ikatan lensa optik; ikatan serat kaca; ikatan pandhuan cahya, lan liya-liyane.
    3. Piranti medis: jarum ikatan; catheters ikatan; pengendalian endoskop; pamréntah pidato, lan liya-liyane.


    Wektu kirim: Aug-11-2018
    Tampilan Tampilan Whatsapp Online