• Telpon: +86 (0) 769-8173 6335
  • E-mail: info@uvndt.com
  • Warta bisnis

    • Lampu ngobati UV UV ing industri percetakan

      Lampu ngobati UV UV ing industri percetakan

      Wis pirang-pirang taun, teknologi pengubatan LED UV digunakake kanggo nyithak lan nuduhake tren kanthi cepet amarga ana macem-macem kaluwihan, Apa iku UV Printing? Percetakan UV minangka bentuk digital digital sing nggunakake sistem pengobatan UV kanggo garing utawa ngobati tinta kaya sing dicithak. Minangka printer nyebar tinta ing t ...
      Waca liyane
    • Keuntungan lan aplikasi teknologi LED UV

      Keuntungan lan aplikasi teknologi LED UV

      Pengobatan UV-LED nuduhake teknik sing nggunakake output energi saka LED ing spektrum UV kanggo nambani inks, lapisan, adesif, lan bahan tahan karat UV liyane. Energi sing diprodhuksi dening sinar UV micu reaksi rantai nyebabake polimerisasi materi kasebut, saéngga bisa hardening utawa ngobati ...
      Waca liyane
    • Apa Pemriksaan Penetran Fluoresensi

      Apa Pemriksaan Penetran Fluoresensi

      Pemeriksa Penetran Fluorescent (proses FPI) minangka salah sawijining metode Pengujian Non-cilaka (NDT) sing umum digunakake. Pemeriksa Penetran Fluorescent (proses FPI) minangka cara sing cepet lan dipercaya kanggo mriksa bagean logam kritis sampeyan kanggo retak utawa cacat sadurunge utawa sawise proses perawatan panas. Wiwit ...
      Waca liyane
    • Tinjauan LED UV

      Tinjauan LED UV

      LED minangka piranti semikonduktor lan asring diarani lampu padat utawa SSL. Proses prodhuksi kaya sing digunakake kanggo nggawe kripik komputer - akeh lapisan bahan semikonduktor sing setor yen diwenehi tenaga - emit light. Kanggo LED UV UV daya dhuwur, Gal aluminium ...
      Waca liyane
    Tampilan Tampilan Whatsapp Online