• Телефон: +86 (0) 769-8173 6335
 • Е-пошта: info@uvndt.com
 • УВ LED светилка за лекување серија 100x20mm

  UVET светилките на UVET од 100x20mm серијата на компанијата обезбедуваат 10W / cm ^ 2 UV интензитет и 100х20мм област за озрачување. Опционалните бранови должини вклучуваат 365nm, 385nm, 395nm и 405nm. Овозможува решенија за лекување за системите за печатење со инк-џет со рамна површина со брзи, ефикасни и заштеда на енергија. Тој е идеален за мали и широки формати инк-џет печатачи, дигитални печатачи, печатачи на екран, 3Д печатење и други.

  Карактеристики
  1. UV intensity is adjustable from 10%~100%.
  2. Времето на зрачење е прилагодливо од 0 99 999.9S.
  3. Предупредување за дефект и следење на температурата.
  4. Веднаш вклучено / исклучено, не е потребно време за загревање.
  5. Долг век на употреба, мала потрошувачка на енергија и ниска температура за лекување.
  6. ЛЕР без екологија, еколошки LED нема барања за отстранување на опасен отпад и нема производство на озон.
  7. It is easy to operate and integrate into UV LED printing systems.

  Апликација:
  1. Дигитално печатење со инк-џет : Етикети и печатење на амбалажи, Печатење шише, 3Д печатење, печатење со шифрирање и означување, постери и печатење на сигнали, и така натаму.
  2. Печатење на екран: Декоративно печатење, печатење на имиња, графичко печатење и други.


  Време на објавување: август - 31-2018 година
  WhatsApp Интернет разговор!