• Телефон: +86 (0) 769-8173 6335
 • Е-пошта: info@uvndt.com
 • УВ ЛЕР систем за лекување поплави серија 200x200mm

  Воздухот ладен UV LED систем за лекување на компанијата UVET доаѓа со површина од зрачење од 200x200mm и интензитет од 850mW / cm2 UV. Опционалните бранови должини вклучуваат 365nm, 385nm, 395nm и 405nm. Таа е идеална за електронско собрание, сврзување со медицински уреди, сврзување со оптика, индустрија за оптоелектроника и сл.

  Карактеристики:
  1. УВ-интензитетот е прилагодлив од 0 ~ 100%.
  2. Времето на зрачење е прилагодливо од 0 99 999.9S.
  3. Предупредување за дефект и следење на температурата.
  4. Веднаш вклучено / исклучено, не е потребно време за загревање.
  5. Долг век на употреба, мала потрошувачка на енергија и ниска температура за лекување.
  6. ЛЕР без екологија, еколошки LED нема барања за отстранување на опасен отпад и нема производство на озон.
  7. Флексибилен за употреба; Може да се користи сам или да се интегрира во автоматски системи за склопување.

  Апликација:
  1. Електронско собрание: екран на допир / ЛЦД / OLED сврзување; сврзување за склопување на микро звучници; лекување на компонента на тврдиот диск; Поврзување на минијатурни фотоапарати и сл.
  2. Индустрија за оптичко / оптоелектроника: сврзување со оптички леќи; врзување на стаклени влакна; врзување на светлосни водичи и сл.
  3. Медицински уред: игли за врзување; сврзување на катетри; запечатување на ендоскопи; склопување на слушни помагала и сл.


  Време на објавување: август - 11-2018 година
  WhatsApp Интернет разговор!