• Telefon: +86 (0) 769-8173 6335
  • E-post: info@uvndt.com
  • Håndholdt lysrørinspeksjon UV-LED-lampe PGS150A

    Dongguan UVET Co., Ltd har lansert en ny generasjon med høye intensitet LED-UV-A-lamper PGS150A for ikke-destruktiv testing, luftfart og andre fluorescerende inspeksjonsapplikasjoner. Fordelen med høy intensitet er den utmerkede fluorescensresponsen. De åpenbare lysstoffrådinstruksjonene gjør det enkelt for NDT-inspektøren å finne de skadede delene.

    PGS150A-linsene er langvarige og kan sikre den jevne UV-lysstrålen. Sammenlignet med plastlinsen er det nesten ingen overføringsdemping etter lang tids bruk. I tillegg er disse lampene kompakte, lette og ergonomiske og veier bare 600 g (unntatt batteriets vekt). Det er to driftsmodus for denne lampen: hold i lampens håndtak for fleksibel inspeksjon eller fest lampen via skruehullene på baksiden av håndtaket for stasjonær inspeksjon. I tillegg er begge modusene for batteristrøm og adapter strømforsyning tilgjengelig.

    PGS150A har en kraftig UV-A-LED for lysrørinspeksjon. Varmen som genereres fra lysdiodene blir spredt via et mekanisk kjølesystem. Disse høykvalitets-LED-ene gir bestråling med høy intensitet. PGS150A har en normal stabilitetsintensitet på 8000 uW / cm² ved 15 tommer. Dekningsområdet omfatter en stor 7-tommers diameter på 15 tommer, med en minimum UV-A-intensitet på 2000 µW / cm². Synlig lysutslipp mindre enn 0,2 fotlys (<2,1 lux). For mer informasjon om PGS150A UV-lampe, besøk https://www.uvndt.com/pgs150a.html


    Posttid: Jul-11-2018
    WhatsApp Online Chat!