• Telefon: +86 (0) 769-8173 6335
 • E-mail: info@uvndt.com
 • Sistemi i shërimit të përmbytjeve LED UV seri 260x260mm

  Sistemi i shërimit me ajër të ftohur UV të kompanisë UVET vjen me sipërfaqe rrezatimi 260x260 mm dhe intensitet 850mW / cm2 UV. Gjatësia e valës opsionale përfshin 365nm, 385nm, 395nm dhe 405nm. Shtë ideal për montimin elektronik, lidhjen e pajisjeve mjekësore, lidhjen e optikës, industrinë optoelektronike, etj.

  Kjo pajisje UV për shërimin e LED ofron të gjitha përfitimet e teknologjisë së shërimit UV, duke përfshirë intensitet të lartë, më pak konsum të energjisë, ndezje / fikje të menjëhershme dhe temperaturë të ulët shëruese. Për më tepër, është e thjeshtë të operohet dhe mund të përdoret si një sistem i pavarur ose lehtësisht i integruar në sistemet e montimit të automatizuar.

  Karakteristikat:
  1. Intensiteti UV është i rregullueshëm nga 0 ~ 100%.
  2. Koha e rrezatimit është e rregullueshme nga 0 ~ 999.9S.
  3. Paralajmërimi i gabimit dhe monitorimi i temperaturës.
  4. Ndezja / çasti i menjëhershëm, nuk nevojitet kohë për ngrohje.
  5. Jetëgjatësia e përdorimit, konsumi i ulët i energjisë dhe temperatura e ulët shëruese.
  6. LED pa mjedis, pa mërkurë, nuk ka kërkesa për hedhjen e mbeturinave të rrezikshme dhe nuk ka gjenerim të ozonit.
  7. fleksibël për t’u përdorur; Mund të përdoret vetëm ose të integrohet në sistemet e automatizuara të montimit.


  Koha e postimit: Gusht-18-2018
  WhatsApp Chat Online!