• Telefon: +86 (0) 769-8173 6335
 • E-mail: info@uvndt.com
 • Lajmet e biznesit

  • Llambë shëruese LED UV në industrinë e shtypjes

   Llambë shëruese LED UV në industrinë e shtypjes

   Kohët e fundit, teknologjia shëruese UV LED përdoret gjerësisht në shtypje dhe tregoi një trend të shpejtë të rritjes për shkak të larmisë së avantazheve të saj, ,farë është shtypja UV? Shtypja UV është një formë e shtypjes dixhitale që përdor sisteme shërimi UV për të tharë ose kuruar bojën ndërsa shtypet. Ndërsa printeri shpërndan bojë në t ...
   Lexo më shumë
  • Përparësitë dhe aplikimet e teknologjisë shëruese me UV LED

   Përparësitë dhe aplikimet e teknologjisë shëruese me UV LED

   Kurimi UV-LED i referohet një teknike që përdor prodhimin e energjisë nga LED-të në spektrin UV për të trajtuar bojëra, veshje, ngjitëse dhe materiale të tjera të shërueshme nga UV. Energjia e gjeneruar nga rrezatimi UV shkakton një reaksion zinxhir që rezulton në polimerizim të materialit, duke u forcuar ose kuruar ...
   Lexo më shumë
  • Farë është inspektimi i depërtimit fluoreshente

   Farë është inspektimi i depërtimit fluoreshente

   Inspektimi i Ndërtimit të Ndërtimit fluoreshent (procesi FPI) është një nga metodat e përdorimit të zakonshëm të testimit jo destruktiv (NDT). Inspektimi i fluoreshente të depërtimit (procesi FPI) është një metodë e shpejtë dhe e besueshme për të inspektuar pjesët tuaja kritike metalike për çarje ose të meta para ose pas procesit të trajtimit të nxehtësisë. Që nga ...
   Lexo më shumë
  • Përmbledhje LED UV

   Përmbledhje LED UV

   LED janë pajisje gjysmëpërçuese dhe shpesh referohen si ndriçim i gjendjes së ngurtë ose SSL. Procesi i prodhimit është shumë i ngjashëm me atë që përdoret për të bërë patate të skuqura kompjuteri - shumë shtresa të hollë të materialeve gjysmëpërçuese depozitohen që kur energjizohen - lëshojnë dritë. Për LED me energji të lartë UV, Alumini Gal ...
   Lexo më shumë
  WhatsApp Chat Online!