• Telepon: +86 (0) 769-8173 6335
  • E-mail: info@uvndt.com
  • UV Curing Lampu séri 100x20mm

    Lampu sérial 100x20mm sékrési UVE UV méré 10W / cm ^ 2 inténsitas UV sareng aréa penyebaran 100x20mm. Panjang gelombang pilihan nyaéta 365nm, 385nm, 395nm sareng 405nm. Éta nyayogikeun solusi pikeun sistem percetakan ipet flatbed kalayan fitur anu gancang, efisien sareng énergi. Éta idéal pikeun panyétak inkjet leutik sareng lebar, printer digital, panyitak layar, percetakan 3D, sareng anu sanésna.

    Fitur
    1. UV intensity is adjustable from 10%~100%.
    2. waktos naékna dilereskeun tina 0 ~ 999.9S.
    3. Peringatan palsu sareng monitor suhu.
    4. Instan pareum / pareum, henteu aya anu haneut kana waktos anu diperyogikeun.
    5. Ngahasilkeun hirup panjang, konsumsi listrik rendah sareng suhu pemulihan rendah.
    6. Raksa gratis, lingkungan anu ramah lingkungan teu aya syarat pembuangan sampah anu picilakaeun sareng teu aya generasi ozon.
    7. It is easy to operate and integrate into UV LED printing systems.

    Panerapan:
    1. Percetakan inkjet Digital : Labél sareng percetakan bungkusan, Percetakan botol, Percetakan 3D, coding sareng nyirian percetakan, poster sareng percetakan signage, sareng anu sanésna.
    2. Percetakan layar: Percetakan hiasan, percetakan nameplates, percetakan grafis, sareng anu sanésna.


    Waktu pos: Aug-31-2018
    WhatsApp Online Chat!