• Telepon: +86 (0) 769-8173 6335
  • E-mail: info@uvndt.com
  • Sistem parawatan caah LED UV 200x200mm séri

    Sistem penyembuhan hawa UVET UV UV nyaéta sistem penyembuhan udara 200x200mm sareng aréa penyebaran 850mW / cm2. Panjang gelombang pilihan nyaéta 365nm, 385nm, 395nm sareng 405nm. Éta idéal pikeun papasangan éléktronik, beungkeut alat médis, beungkeutan optik, industri optoelektronik, sareng anu sanésna.

    Fitur:
    1. Inténsitas UV laras tina 0 ~ 100%.
    2. waktos naékna dilereskeun tina 0 ~ 999.9S.
    3. Peringatan palsu sareng monitor suhu.
    4. Instan pareum / pareum, henteu aya anu haneut kana waktos anu diperyogikeun.
    5. Ngahasilkeun hirup panjang, konsumsi listrik rendah sareng suhu pemulihan rendah.
    6. Raksa gratis, lingkungan anu ramah lingkungan teu aya syarat pembuangan sampah anu picilakaeun sareng teu aya generasi ozon.
    7. Fleksibel pikeun ngagunakeun; Éta tiasa dianggo nyalira atanapi terpadu kana sistem Déwan otomatis.

    Panerapan:
    1. Majelis éléktronik: Ikon layar toél / LCD / beungkeutan OLED; beungkeutan Majelis micro-speaker; komponén hard disk drive komponén pelekat; Dina beungkeutan kaméra miniatur, sareng anu sanésna.
    2. Industri optik / optoelectronics: beungkeutan optik; beungkeutan serat kaca; beungkeutan pituduh cahaya, jeung saterusna.
    3. Alat médis: jarum beungkeutan; catét beungkeutan; endoskop pengedap; papanggihanana alat pamariksaan, sareng sanésna.


    Waktu pos: Agustus-11-2018
    WhatsApp Online Chat!