• Telepon: +86 (0) 769-8173 6335
  • E-mail: info@uvndt.com
  • Wartos bisnis

    • LED lampu curing LED dina industri percetakan

      LED lampu curing LED dina industri percetakan

      Taun anyar, téknologi ngobati LED UV loba dipaké dina nyitak sareng nunjukkeun trend tumuwuh gancang kusabab rupa-rupa kauntungan, Naon anu nyetak UV? Percetakan UV mangrupikeun percetakan digital anu nganggo sistem pengawetan UV pikeun ngeringkeun atanapi ngubaran tinta sapertos anu dicitak. Salaku céker nyebarkeun tinta dina t ...
      Maca deui
    • Téhnologi sareng teknologi curing LED UV

      Téhnologi sareng teknologi curing LED UV

      Curing UV-LED ngarujuk kana téknik anu ngamangpaatkeun kaluaran énergi ti LED dina spéktrum UV pikeun ngubaran inks, lapisan, pelekat, sareng bahan sanés-sanés UV. Énergi anu terhasil ku sinar UV nyababkeun réaksi ranté nyababkeun polimérisasina tina bahan, janten hardening atanapi curing ...
      Maca deui
    • Naon Émbaran Penipuan Fluorescent

      Naon Émbaran Penipuan Fluorescent

      Pamariksaan Penetrant Fluorescent (prosés FPI) mangrupikeun padika anu henteu biasa dibahas (NDT) padamelan anu sering dianggo. Pamariksaan Penetrant Fluorescent (prosés FPI) mangrupikeun metode anu gancang sareng dipercaya pikeun mariksa bagian logam kritis anjeun pikeun retakan atanapi cacat sateuacan atanapi saatos prosés pangubaran panas. Kusabab ...
      Maca deui
    • Tinjauan LED UV

      Tinjauan LED UV

      LED nyaéta alat semikonduktor sareng sering disebut cahaya kaayaan padet atanapi SSL. Proses pembuatan sapertos kitu anu dianggo pikeun ngadamel chip komputer - seueur lapisan ipis tina bahan semikonduktor disimpen nalika énergis - emit light. Pikeun kakuatan UV UV listrik anu luhur, Gal aluminium ...
      Maca deui
    WhatsApp Online Chat!