• Телефон: +86 (0) 769-8173 6335
 • Е-пошта: info@uvndt.com
 • UVET основана во 2009 година , е водечки производител на ултравиолетова (UV) LED  опрема ,

  Нашите производи широко се користат во лекувањето со лепак УВ,

  УВ ЛЕД печатење и флуоресцентна инспекција.

   

  Прочитај повеќе

  Избрани производи

  WhatsApp Интернет разговор!